Senuti

Senuti 1.1.8

Muziek, video en playlists overzetten van iPod en iPhone naar Mac

VOOR

  • Leest en kopieert zeer snel
  • Zet ook playlists over

TEGEN

  • Selecteren van bestanden niet optimaal

Excellent
9

Met de probeerversie van Senuti kopieer je audio, video en playlists (afspeellijsten) van je iPod of iPhone náár je Mac. Zo doe je met het programma wat iTunes frustrerend genoeg niet toelaat.

Eigenlijk klinkt het heel normaal: je kan muziek overzetten van computer naar iDevice, dus waarom niet andersom? Er zijn meerdere scenario's te bedenken waarin je deze optie nodig hebt. Misschien is je harde schijf gecrasht, of heb je een nieuwe Mac gekocht. Waarom Apple het exporteren niet toestaat, laten we in het midden: met Senuti kan het in ieder geval wél.

Senuti presenteert vrijwel meteen een lijst met de inhoud van de net ingeplugde iPod of iPhone, inclusief playlists. Hier selecteer je de media die je wilt 'rippen'. Vervolgens zet je met de groene Transfer-knop de handeling in werking. Je kiest zelf om de bestanden enkel naar de harde schijf te kopiëren óf ook meteen in iTunes te zetten. Het enige ongemak bij de operatie komt voort uit het gebrek aan selectie-opties: Senuti zou nóg lekkerder werken als je bijvoorbeeld met één klik een heel album kon selecteren.

Muziek en video gaan makkelijk van Mac naar iPod en iPhone, maar door Senuti gaan ze ook net zo makkelijk weer terug. Zoek je een soortgelijk programma voor Windows, kijk dan bij SharePod.

Meeste downloads Muziek & Radio voor mac

Meer
Senuti

Download

Senuti 1.1.8

Beoordelingen about Senuti